Nästa års resa blir till Riga 1-3 juni!!!

Nu är bokningen öppen, se BOKNING 2018

Nu är det klart med nästa års resa som vi flyttar från Tallinn till Riga istället. Vi byter också helg, till helgen innan vi brukar åka så nu blir det 1-3 juni. Allt detta för att det inte ska krocka med skolavslutningar och att vi får till en bra crusing. Fartyget vi åker med blir Romantika som vi faktiskt har åkt med 2 ggr tidigare till Tallinn och som är ett fint fartyg.

Årets "Boka tidig present" är som de senaste åren;
Bil 1-10 åker gratis
Bil 11-100 åker för 295:-
Bil 101-169 åker för 495:-
Ordinarie pris 880:-

Några ord från vår Cruising General Ove om vårt nya resmål Riga:
Nu värmer vi upp pannan i maskin och siktar in oss mot ett nytt resmål. Den 1-3 juni 2018 ställer vi kompasskursen mot Riga.
Resmålet är bestämt, och destinationen för karavanen i Riga är hittad. Vi kommer att få värdefull hjälp och stöd av lokala förmågor, och vi lovar att vi kommer att ta er på en trevlig resa.
Vi har rekat på plats och vi har etablerade kontakter med diverse kommunal politiker på plats, en av dom har 150 bilar på sin gård, så intresset saknas definitivt inte.
Vi parkerar på en gågata i ett område där det finns gott om restauranger och dessutom shopping, naturligtvis är vi nära havet för dom som vill ta ett dopp. Enkelriktade in och utfarter är ordnade.
Vi återkommer med mer info löpande då det fortfarande pågår planering, och framtagning av nödvändiga tillstånd ligger i tuben.
Nu när vi får en ny destinationsort så vi hoppas båten fylls till bredden med nya och gamla ansikten. Det här kommer bli kul så häng med!

Första bandet är också klart, blir vårt härliga "husband" The Hub Caps! Fler är på g och har ni önskemål kontakta oss:-)

Vi tar gärna mot synpunkter/kritik, positiv som negativ för att göra resan ännu bättre. Antingen via gästboken, på mail info@carparade.se eller FB.
Ni kan också ringa oss under kontorstid på 08-648 31 00.

Länk till 

Classic Car Cruise ParadeKör nu försiktigt i vinter så ses vi i sommar:-)

Bästa Hälsningar
Team CCCP
Mikael, Magnus, Anki, Ove & Peter

Don´t drink and drive